Cognex In-Sight 2000 Serisi


Cognex In-Sight 2000 görüntü sensörleri, In-Sight görüntü sistemlerinin gücünü endüstriyel bir sensörün basitliği ve satın alınabilirliği ile birleştirir. Hata önleme uygulamalarını çözmek için ideal olan bu görsel denetim sensörleri, kullanım kolaylığı ve esneklik gibi parametreler için yeni standartlar belirler ve hemen hemen her üretim hattına uyum sağlar. Anahtar özellikler şunları içerir:

  • Güçlü In-Sight Vision fonksiyonları

  • EasyBuilder ile kolay kurulum

  • Modüler gövde tasarımı

Desen, piksel sayısı, parlaklık, kontrast ve kenar araçları dahil olmak üzere kanıtlanmış In-Sight vision fonksiyonları, nesnenin konumunu bulma, varlık/yokluk, ölçüm ve sayma uygulamalarının çözümünde kullanışlıdır. In-Sight 2000 görüntü sensörleri, tek bir görüntü içinde birden fazla hedefi denetleyebilir ve farklı fonksiyonlar ile birden çok denetim türü gerçekleştirebilir. Örnek olarak In-Sight 2000 deterjan kapağı kontrolünde kullanılabilir.

In-Sight 2000 serisi, çalışma alanınız için doğru konfigürasyonu seçmeyi kolaylaştıran, sahada değiştirilebilir ışıklar, lensler, filtreler ve kapaklara sahip modüler bir tasarıma sahiptir. Ürün hakkında detaylı teknik bilgi edinmek ve mühendislik hizmetleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçbilirsiniz.