PC Tabanlı Yapay Zeka Görsel Analiz Sistemleri


 
Yenilikçi derin öğrenme yazılımı karmaşık denetim uygulamalarını çözüyor

VisionPro Deep Learning, fabrika otomasyonu için tasarlanmış sınıfının en iyisi derin öğrenme tabanlı görüntü analiz yazılımıdır. Sahada test edilmiş algoritmaları, performanstan ödün vermeden sinir ağı eğitimini basitleştiren bir grafik kullanıcı arayüzü ile özellikle yapay görme için optimize edilmiştir. VisionPro Derin Öğrenme, tek başına geleneksel yapay görme için çok zor olan karmaşık uygulamaları çözerken, insan denetimi ile mümkün olmayan bir tutarlılık ve hız sağlar. VisionPro'nun kural tabanlı görüş kütüphaneleri ile birleştirildiğinde, otomasyon mühendisleri ellerindeki görev için en iyi aracı kolayca seçebilirler. 

VisionPro Derin Öğrenme, kapsamlı bir yapay görme aracı kütüphanesini ortak bir geliştirme ve dağıtım çerçevesi içinde gelişmiş derin öğrenme araçlarıyla birleştirir. Son derece değişken yapay görme uygulamalarının geliştirilmesini basitleştirir.


Sezgisel grafiksel eğitim
VisionPro Deep Learning'in grafik eğitim arayüzü, görüntü toplama, sinir ağını eğitme ve çeşitli görüntü setleri üzerinde test etme görevini basitleştirir. Benzersiz araç zincirleme özelliği, kullanıcıların problemlerini daha küçük adımlara bölmelerini sağlayarak optimize etmeyi kolaylaştırır ve daha az eğitim görüntüsü gerektirir.

Ortak bir ortamda basitleştirilmiş entegrasyon
Kullanıcılar, yenilikçi derin öğrenme araçlarının yanı sıra geleneksel yapay görme araçlarının kapsamlı seçiminden de yararlanabilirler. VisionPro Deep Learning, programatik entegrasyonun yanı sıra Cognex Deep Learning Studio grafiksel geliştirme arayüzü aracılığıyla hem geleneksel yapay görme hem de derin öğrenme araç setlerine erişim sağlar. VisionPro Deep Learning, düşük seviyeli makine entegrasyonundan uygulamaya özel bir HMI dağıtımına kadar, görüş denetimini üretim ortamınıza nasıl geliştireceğiniz ve entegre edeceğiniz konusunda esneklik sağlar.


Yenilikçi derin öğrenme araçları
VisionPro Derin Öğrenme, geleneksel görüntü kullanıcılarının örnek tabanlı derin öğrenme araçlarına erişimini sağlar. Bu araçlar, üretim ortamında yapay zeka denetimleri için optimize edilmiştir ve daha hızlı eğitim için daha küçük görüntü setleri gerektirir. Kullanıcı dostu GUI ayrıca uygulamalarınızı yönetmek ve geliştirmek için basit bir ortam sağlar. Geleneksel kural tabanlı yapay görme yaklaşımları için çok karmaşık olan uygulamaları çözmek için Mavi Konum Belirleme, Kırmızı Analiz Etme, Yeşil Sınıflandırma ve Mavi Okuma araçları arasından seçim yapın.