Cognex In-sight 5000 Serisi


  

COGNEX In-Sight 5000 Serisi Endüstriyel Akıllı Kameralar


In-Sight 5705 serisi, yüksek çözünürlüklü ve yüksek performans sunarak onu dünyadaki en hızlı 5MP bağımsız görüş sistemi yapar. In-Sight 5705 rengi, onu dünyadaki tek bağımsız 5 MP renkli görüş sistemi haline getiriyor! Her iki sistem de Gigabit Ethernet'i ve son derece hızlı PatMax Redline aracını destekler.


 

 

 Gerçek Renk Analizi : 24-Bit Renkli Görüntü İşleme


Gerçek renk filtreleme, kullanımı kolay renk kimliği ve renk bulma fonksiyonları, görsel renk denetimlerini her zamankinden daha kolay hale getirir. Bu araçları kullanarak renk incelemelerinin ayarlanması ve gerçekleştirilmesi, bir renk bölgesinin basit bir şekilde seçilmesini ve ardından renk öğretme ile gerçekleştirilir.

R-G-B değerlerini veya diğer karmaşık makine görme kavramlarını anlamaya gerek yoktur. In-Sight 5705C, gri tonlama filtrelemeye ek olarak renkli görüntü filtreleme sunar ve hedef parçanın hangi renk olduğunu belirlemek için renk kitaplığını kullanarak birden fazla renk modeli eğitmenize olanak tanır.

E3TAM AŞ olarak renk analizi ve görsel kontrol alanlarındaki uzman mühendislik kabiliyetimizi ve farklı sektörlerdeki tecrübemizi proje kapsamında sizlere sunabileceğimiz gibi ürün tedariği ve destek anlamında da hizmet vermekteyiz. 


Models

5705

5705C

Connector type

M12 Ethernet, M12 Power/IO

Dimensions

134.4mm (5.29in) x 124.1mm (4.88in) x 61.4mm (2.42in) with lens cover installed

Frames Per Second

16 full frames per second

14 full frames per second

Discrete Inputs

1 opto-isolated, acquisition trigger input. Additional inputs available using a compatible I/O module. Unlimited inputs when using an Ethernet I/O system

Discrete Outputs

2 built-in, high-speed outputs. Additional outputs available using a compatible I/O module. Unlimited outputs when using an Ethernet I/O system

Ethernet Protocols

EtherNet/IP; PROFINET; Modbus/TCP; Melsec; TCP/IP; SMTP; FTP

GUI Interface

Spreadsheet and EasyBuilder

Image Processing Memory

512MB SDRAM

IP Rating

IP 67 with lens cover on

Job/Program Memory

128MB non-volatile flash memory; unlimited storage via remote network device

Lens Type

C-Mount

Material

Die-cast aluminum housing

Maximum Resolution (pixels)

2448 x 2048

Minimum Firmware Requirement

In-Sight Explorer 5.1.0