Profiler Serisi Kontroller Tabanlı 3D Ölçüm Sistemi


In-Sight lazer profil oluşturucu; ölçme, inceleme ve ID uygulamalarında boyutsallığı doğrulamak için kullanılan bir ölçüm sistemidir. In-Sight lazer profil oluşturucu, In-Sight EasyBuilder kullanıcı arayüzü kullanılarak yapılandırılır. Bu kullanımı kolay yazılım, üretim ve kalite mühendislerinin fabrika ortamında doğru ve güvenilir ölçümler gerçekleştirmesini kolaylaştırır. 

In-Sight lazer profil oluşturucu, network ağındaki herhangi bir yerden HMI'lara (insan makine arayüzleri) erişmek için mobil, platformdan bağımsız görüntüleme imkanları sunar. Ayrıca HTML tabanlı bir kullanıcı arayüzü ile, kullanıcıların herhangi bir dizüstü bilgisayar, tablet, akıllı telefon veya başka bir mobil cihazdan üretim hattındaki faaliyetleri izlemesine olanak tanır.

Sistem, endüstri lideri algoritmaları kullanarak profili çıkarır, son derece hassas ölçümler yapar ve sonuçları analiz eder. Bünyesinde bulunan gelişmiş görüş araçları ile yüzeyde kusurlar olsa dahi yüzeyin konumunu doğru bir şekilde belirleyebilir. In-Sight lazer profil oluşturucu;

  • Araba koltuğu kırışıklığı kotnrolü,

  • Fren disk rotoru kontrolü,

  • Debriyaj plakası yüzey kontrolü

gibi uygulamalarda kullanılır. Ürün hakkında detaylı teknik bilgi edinmek ve mühendislik hizmetleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçbilirsiniz.