Hakkımızda Söylenenler


HAKKIMIZDA SÖYLENENLER

Not : Aşağıda yer alan ve bizim için onur vesilesi olan bu liste, 4 yillik (1999-2003) bir zaman dilimi içindeki pek çok referans arasindan özenle seçilmişlerdir.

Sevgili Sedat Bey ve E3TAM ekibi, Yüksek teknoloji ile yoğurarak ortaya çıkardığınız muhteşem projelerinizi ve halen devam etmekte olan diğer çalışmalarınızı Türkiye'ye ve Türk insanına, ısrarla anlatmanız durumunda gelecekte sizler gibi insanlarin vizyonuyla daha da ilerilere gidebilme imkanlarının yakalanabileceğine samimiyetle inanıyorum.Ülkemizin geleceğinin teknoloji endüstrisi ile kalkınacağına gerçekten inanan bir kişi olarak sizden ricamız ve arzumuzdur. 
Sevgilerimle,

Erol BiLECiK İNDEKS AŞ Şirketler Grubu / Y.K.B TUBISAT Y.K.B

2003 yılı Mayıs ayında, TÜBİTAK-SAGE Uçuş Mekaniği Laboratuarı'nda (UML) kullanılan sisteme hızlı görüntüleme sisteminin eklenmesine karar verilmiş ve bu konuda yapılan araştırmalar sonucunda E3TAM firmasıyla ortak bir çalışma yapılmasına karar verilmiştir. Kurulması planlanan sistem, her bir hızlı görüntüleme istasyonu için; iki adet renkli, yüksek çözünürlüklü akıllı görüntü sensörü, çevre elemanları, ağ bağlantıları ve yazılımdan oluşmaktadır. Bu hızlı görüntüleme sistemi, gerekli sensörler ve aydınlatma sorunları ile ilgili E3TAM firmasından danışmanlık hizmeti alınmış ve bu süreç içerisinde E3TAM firması, konuyla ilgili tecrübesi sayesinde, karşılaşılan sorunların kısa sürede çözülmesine yardımcı olmuştur. Yakında hayata geçirilmesi düşünülen çok daha geniş çaplı bütün sistem için de aynı firma ile araştırmalar ve görüşmeler devam etmektedir. TÜBİTAK-SAGE adına, E3TAM firmasına ve UML hızlı görüntüleme sistemi ile ilgili çalışan tüm elemanlarına, göstermiş oldukları çaba ve uyum için teşekkür ederim. 
Saygılarımla, 

Prof. Dr. Ömer ANLAGAN Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Müdürü

Sevgili Sedat Bey, TUBİTAK SAGE'de gördüğüm Atis Test Tünelindeki 'Yapay Görme Tabanlı Test Sistemi'ni sizlerin yaptığını 7 Temmuz 2003 tarihinde öğrenince, şirketinizi ziyaret etmem gerektiğine inandım. Bugün ürettiğiniz teknoloji ve bilgi birikimine sahip genç mühendis arkadaşları görünce ülkemiz adına çok sevindim ve geleceğe daha da umutlu bakar oldum. Bizlerin görevinin sizlerin önünü açmak ve ileri teknoloji üreten firmalara destek olmak olduğuna bugün daha da çok inanıyorum. Başarılarınızın devamı dileğiyle...

Reha DENEMEÇ Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili/G. Bsk. Yrd.-Ulusal Ar-Ge Danışmanı